Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmöte hösten 2012


Medlemsmöte

 Detta möte har redan varit !

Med anledning av Kultur och Fritidschef Pelle Ekholms uttalande i SLA den 15/11-12, kallar styrelsen till extra medlemsmöte  Detta för att få medlemmarnas syn på hur föreningen skall ställa sig i fortsatta diskussioner.
ALLA MEDLEMMAR DET ÄR VIKTIGT ATT NI KOMMER OCH SÄGER ER UPPFATTNING. 

Pelle Ekholm gör gällande att han vill se över Tibrobygdensridklubbs arrendeavtal som föreningen har med kommunen. Syftet med detta framställs inte i klartext men det kan endast tolkas på två sätt, att antingen använda detta som påtryckningsmedel till att TBR skall låta Tibro hästsporkklubb få tillgång till anläggningen eller att helt enkelt låta den andra föreninggen få full tillgång till anläggningen.

På årsmötet 2012 sa föreningen nej till förslag om att kommunen skulle ta över ridhuset och bygga ut det för att sedan låta båda föreningarna få tillgång till ridhuset. Anledningen till att årsmötet sa nej till detta förslag var att drivande individer i nuvarnade THSK, då medlemmar i TBR ställde till med sådana konflikter i föreningen att andra medlemmar drog sig undan och det blev även ett arbetsmiljöproblem.

Vi har haft ett lungt och bra år på TBR med många glada ridande i ridskolan, en ungdomssektion som ordnar aktiviteter, en fungerande tävlingssektion och mycket mer.
Tråkigt att Tibro kommun, kultur och fritidsnämnden, Pelle Ekholm inte uppskattar och primerar det TBR gör för TIBRO och Tibroborna, utan föreningens medlemmar får läsa i tidningen att kommunen försöker ifrågasätta föreningens arremdeavtal på anläggningen som är en av grundpelarna för föreningens fortsatta överlevnad.

HUR STÄLLER DU DIG SOM MEDLEM TILL DETTA? KOM PÅ MÖTET OCH VAR MED OCH GÖR DIN RÖST HÖRD!!!!! 

Uppdaterad: 21 JAN 2013 19:25 Skribent: Monica Olofsson

Postadress:
Tibrobygdens RK - Ridsport
Kateryd 17
54392 Tibro

Kontakt:
Tel: 050422003
E-post: This is a mailto link

Se all info