Hoppa till sidans innehåll

Centrums städ maj 2012


CentrumStäd

Centrum städet

2012-05-01 15:31

 

Tidigt på lördagen och söndagens morgon ......

.... gick ett glatt gäng från TBR ut i centrum i Tibro.
Högsta hugg med sopsäckar och borstar. Letade efter skräp som hade förvillats sig ner på marken och smygit in sig i buskar och vrår.
Tänka sig vad några innevånarna i Tibro kommun skräpar ner!

CentrumStäd


Lite lata av sig att låta bli att gå de där 1½meterarna för att stoppa skräpet på rätt ställe. Bara slänga över axeln och bara gå vidare.
Då är det tur att några idrottsföreningar i Tibro fått erbjudandet av att städa upp efter de som missar soptunnorna som står utplacerade lite här och där.

CentrumStäd


Tre helger var har delats upp mellan föreningarna och helgen som gick var vi från TBR ute och letade efter skräp. Vi hittade mestadelens cigarettfimpar, men även  tomburkar och godispapper som fanns att hämta från rabatter, gräsmattor, trottoarer, parkeringar och vårt fina lilla torg.

  CentrumStäd

Det gick snabbt att städa. Knappt två timmar senare var vi färdiga vår runda i centrum.  Väl i mål fick vi frukost-frallor med kaffe och saft i den härliga solen.

Nästa omgång för TBR är helgen 16-17juni. Vi hoppas att vi blir fler som är med och städar. Det är en trevlig promenad i centrum och vi gör en synlig insats för Tibros innevånare!

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:26 Skribent: Monica Olofsson

Postadress:
Tibrobygdens RK - Ridsport
Kateryd 17
54392 Tibro

Kontakt:
Tel: 050422003
E-post: This is a mailto link

Se all info