Hoppa till sidans innehåll

Kalendern


Kalendern visar vad som händer på anläggningen. Exempelvis bokningar av ridlektioner, läger, tävlingar. Där kan du se vilka tider ridhus, paddock samt anläggning är uppbokad. 

Paddock eller ridhus för ridskolans lektioner kan ändras ända fram till lektionens starttid. Du som köpt eller vill köpa anläggningskort hos samt betalat oss (går att betala per gång) är välkommen att rida på all fri tid som inte är uppbokad. 

Instruktörer samt elever har tillgång till sin lektion 15 minuter före samt 15 minuter efter utsatt tid. Vid oförutsägbara händelser kan en lektion dra över på tid. 

Vid fri tid på fredagar (i ridhus) är det alltid tillåtet att ta fram hinder. Andra dagar frågar man övriga ekipage om det är okej. 

Paddocken har belysning - röd lampknapp sitter mellan uteboxar och foderhanterinen.  

Harvning av paddock och ridhus sker oftast på helger. Står inte alltid med i bokningssystemet. Ha därför lite koll så att du inte är i vägen. 

b2

Under sommarens ridlägerveckor är det okej att nyttja ditt anläggningskort, kolla vart det är ledigt och ha gärna en dialog med personal om du ser någon.

Vid överrenskommelse av personal/styrelse är det okej att nyttja våran terrängbana. Tänk på att det är hästarnas hage och säkerhetskolla alltid att det är tomt även fast du fått ett okej. Ha alltid med dig en instruktör eller förrälder.

Parkering av transporter samt bilar görs på parkeringen vid ridhuset. Rökning sker i våran rökruta. Var noga med att släcka efter dig! 

BOKNING av ridhus/paddock klicka på länken.

 Uppdaterad: 03 MAJ 2018 18:36 Skribent: Mathilda Ljunggren

Postadress:
Tibrobygdens RK - Ridsport
Kateryd 17
54392 Tibro

Kontakt:
Tel: 050422003
E-post: This is a mailto link